Stichting Schoorse Herfstmarkt

Schoorse Herfstmarkt foto

De organisatie doet er alles aan om het elk jaar weer tot een groot feest te maken. Uiteraard zullen de braderie, rommel & brocantemarkt en kindervrijmarkt zorgen voor de vertrouwde gezellige sfeer in het dorp.

Natuurlijk is er veel leuks voor de kinderen, oa luchtkussenattracties, clowns, muzikale optredens enz. enz...
Dit jaar zal er weer voldoende te beleven en te bekijken zijn. Zowel op en rondom de markt als wel in de kerk.

Kijk voor meer informatie op http://schoorseherfstmarkt.nl

Oranje vereniging Schore

De oranje vereniging organiseerd jaarlijks de festiviteiten rond Koningsdag. Het e-mail adres van de oranjevereniging is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Vrouwen van Nu afdeling Schore

Vrouwen van Nu logo

De Vrouwen van Nu afdeling Schore is een onderdeel van de Landelijke Vrouwen van Nu gevestigd te Den Haag. De landelijke Vrouwen van Nu bestaat in 2015 alweer 85 jaar. De afdeling Schore bestaat inmiddels 35 jaar.
Als afdeling willen we een ontmoetingsplaats bieden aan vrouwen uit Schore en omgeving ongeacht leeftijd, religie e.d. Gezellig een keer per maand met een kop koffie of thee naar iemand luisteren, die iets verteld over gezondheid, voeding, een reis, tuinieren en wat al niet meer. Vaak geïllustreerd met beeld- of tastbaar materiaal. Of iets gezamenlijk maken of ondernemen, zoals bloemschikken, een locatiebezoek, reisje of fietstochtje.
Het onderdeel bloemschikken is een groot succes binnen onze afdeling. Een groot deel van onze leden komt minimaal 6 maal per jaar bijeen om onder leiding van twee dames uit onze afdeling een bloemstuk te maken.
Op de Schoorse Herfstmarkt zijn wij aanwezig met 2 kramen en houden dan een verloting met als prijzen de door onze leden gemaakte bloemstukken. Ook hebben we dan altijd een raadspel met mooie prijzen. Op de Schoorse Kerstmarkt verkopen wij door leden gemaakte kerststukken. De opbrengst van deze acties zijn meestal voor eigen kas en vanuit deze kas kunnen we dan in de loop van het jaar weer leuke activiteiten organiseren.

Door lid te zijn van onze afdeling kunt u deelnemen aan de activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd en ontvangt u 6 maal per jaar het Vrouwen van Nu magazine.
Onze afdeling telt momenteel 27 leden en we zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden. Meer informatie over onze afdeling kan worden verkregen door een berichtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door te bellen met 0113-382858. Op onze afdelingsavonden zijn belangstellende (nieuwe) leden welkom!

Dorpsvereniging Schorenaeren

Dorpsvereniging Schorenaeren organiseerd jaarlijks diverse festiviteiten zoals de dorpsbarbeque. Het e-mail adres van de dorpsvereninging is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Jeugdwerk Schoremorries

Jeugdwerk Schoremorries logo

Schoremorries is het jeugdwerk van Schore. Zij organiseren activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. 
Hou de aankondigingen in de media en op Facebook in de gaten! www.facebook.com/Schorremorries/. Schoremorries is ook via email bereikbaar op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.